Bulgarian English Русский Начало Представяне Лечение Стъклени опори Дентален туризъм Връзки Контакт

Дентален туризъм


Високото качество на зъболечението и ниските цени на стоматологичните услуги карат българите, работещи и постоянно живеещи в чужбина, както и туристи от цял свят да изберат да лекуват зъбите си в България. Съчетаването на ваканцията с грижата за здравето на Вашите зъби е отлично решение! След запознаване с Вашия зъбен статус и установяване на необходимата стоматологична помощ, доктор Ставрева ще Ви назначи оптимален график за лечение, съобразен с личните Ви нужди, възможности и ангажименти.

Град Пловдив и околностите му са туристическа дестинация в центъра на Тракийската низина с особено богата историческа и културна традиция – земите на Орфей и руйното вино. Ние ще Ви помогнем да изберете подходяща ниско-бюджетна авиокомпания, с която да пътувате до някое летище в България и транспорта до Пловдив. За Вашият приятен престой ще Ви настаним в избран от Вас хотел и ще Ви препоръчаме подходящи туристически маршрути. Можете да разглеждате културно-исторически забележителности, археологически и архитектурни паметници от преди много столетия, да дегустирате вина, или да се насладите на местния фолклор, музика, театър или изобразително изкуство.

Подробна информация за метеорологичните условия в Пловдив и региона, както и всякаква друга полезна информация можете да намерите тук.

Ще се радваме да Ви помогнем във всеки епат от подготовката на Вашето зъболечение при доктор Ставрева, пътуване и настаняване в Пловдив и предпочитанията Ви. Моля свържете се с нас по телефона +359 898 699 155 или споделете намеренията си чрез email формата долу.Пловдив, ж.р. Тракия, бл. 181, вх. А, ап. 19 карта ξ телефон: 0877 035 206ξ e-mail: doctor@stavreva.com
За спешна стоматологична помощ в Пловдив звънете на 0877 035 206. Зъболекарят приема от 16:00 до 21:00 часа и по предварителен график.